ATLAS Hieronta

ATLAS Hieronta Aviapolis

ATLAS Hieronta - Rentoutumisen, palautumisen ja hyvinvoinnin hoitola Vantaan Aviapoliksessa. Me Atlaksella tavoittelemme kehon ja mielen täyden potentiaalin saavuttamista. Lämpimästi tervetuloa!

Henkilökunta

Employee picture

Samuel

Morjens! Olen Samuel Raappana ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi Vierumäen urheiluopistosta. Tavoitteeni urheiluhierojana on saada ihmisistä kaikki potentiaali esiin kehonhuollon ja terveyskasvatuksen avulla. Tykkään vaihdella kuulumisia ja syventyä lisää elämäntapoihisi, jotta voimme saada hyviä muutoksia aikaan. Ihmisen henkinen hyvinvointi on yhtä tärkeää kuin fyysinen, joten takaan sulle turvallisen ja terveen ilmapiirin heti sisään astuessa. Lämpimästi tervetuloa.

Employee picture

Ninni

Hellou! Olen Ninni Ahtiainen ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi Vierumäen urheiluopistosta. Tavoitteeni urheiluhierojana on auttaa asiakaslähtöisesti asiakkaitani parantamaan elämänlaatuaan kokonaisvaltaisen kehonhuollon ja terveyskasvatuksen avulla. Minulle on tärkeää luoda luotettava yhteys sekä syventyminen elämäntapoihisi, jotta saavuttaisimme yhdessä tavoitteesi! Fyysisen hyvinvoinnin lisäksi henkinen hyvinvointi on yhtä tärkeää, siksi pyrin luomaan sinulle turvallisen ja kodikkaan olon saapuessasi hoitotilaani. Jotta voisin nämä sinulle tarjota, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan hierontapalveluistani.

Lahjakortit

Ajanvaraus

Varaa aikasi helposti täältä

Yhteystiedot

Sijainti

 ATLAS Hieronta

 +3584578381695

 Äyritie 8 A 01510 Vantaa

 atlashieronnat@outlook.com

Ota meihin yhteyttä